Vad är SUP?

StandUpPaddleboard eller SUP som det förkortas är ettfenomensom har blivit allt mer populäri Europa och särskilt i Sverige. Paddleboardfungerar som så att utövaren står på en paddelbräda och har en paddel som färdmedel.
Med sin smarta design som SUP brädor har, kan du använda din paddelbräda i alla olika typer av vatten. Med olika typer av vatten kommer även fler möjligheter att använda din paddleboard, beroende på vilkenvattentyp som du har din paddleboard i.Join our camps & travel for Kite, Surf, Yoga & Diving
SUP Board
När du ska utöva SUP är det viktigt att välja enbrapaddleboard. Det gör stor skillnad i användandet avSUP om du har valt enpaddelbräda som ärtill för din SUP aktivitet.Paddleboardär tillgängliga i två olika varianter. Varianterna är liknande varandra, men de har en viss skillnad i form och egenskaper. En hård SUP är skapad för högre hastighetskompetens, har bättre glid och är bättre att ha om du vill slippablåsa upp din paddelbräda varje gång och kan komma ut på vattnet direkt.Den stora fördelen med en uppblåsbarpaddleboard är att den är smidig att förvara och du kan ha med den på resan och testapå nya vattendrag när du reser.
Vad är SUP Yoga?
Det finns olika typer av SUP och med den anpassningsbarapaddleboardstår dörrarna öppna för att paddla på nya sätt.Vad som trendar inom SUP är SUP Yoga som är yoga utförd påpaddle.SUP Yoga är en träningsform som är framtagen i linje med traditionell yoga och som är fokuserad på kombinationenav balans och styrketräning med det avslappnande vattnet runtomkring.
PaddleStockholm
SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm SUP. I många av Stockholms vattendrag har det skett ett byte från att hyra kajak Stockholm runt till att ta enSUP Stockholm runt.Standuppaddle är en hobby som är till för både unga och gamla och som förmedlat en kulträningsform och aktivitet att göra när det är fint Stockholms väder.Beroende på vilken typ av vatten du än väljer ärSUP något som passar föralla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *