SUP

StandUpPaddleboard eller SUP som det förkortas är ettfenomen som har blivit allt mer populär världenrunt. StandUpPaddleboard gårtillväga att användaren står på en paddelbräda och har en paddel som färdmedel.
Eftersompaddleboard har en anpassningsbar design, kan du ha din paddleboard i allt från sjö till hav. På grund utav detta ges fler möjligheter att bruka din StandUpPaddleboard, beroende på vad för typ av vatten som du har din SUP i.
StandUpPaddleboardSUP Rider Samui – Taling Ngam, Koh Samui
Det viktigaste för SUP är att välja rätt paddleboard. Det gör stor skillnad i användandet av paddleboard om du har valt en paddelbräda som passar perfekt för din SUP aktivitet. SUP finns i hårt material eller som upplåsbar. Varianterna är liknande varandra, men de har en del egenskaper som skiljer dem åt. En hård paddle board är tillverkad för högre fart, är glidanpassad och är ett bra alternativ om du intevill blåsa upp din paddleboard varje gång och kan komma ut i vattnet snabbare. Den stora fördelen med en uppblåsbar SUP är att den tar lite plats och du kan ha med den på resan och prova på nya vattendrag när du reser.
Vad är SUP Yoga?
Inom SUP kan du göra det mesta och med den smarta paddleboard finns alla möjligheter att utveckla träningsformen. Något nytt inom SUP är SUP Yoga som är yoga utförd på paddle. Fenomenet SUP Yoga är uppbyggd precis som traditionell yoga och som är fokuserad på att kombinera balans och styrketräning på stilla vatten.
PaddleStockholm
SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. För att upptäcka och njuta av Stockholms vattendrag har det skett ett byte från att hyra kajak Stockholm runt till att ta en sup Stockholm runt. Standup paddling är en upplevelse som passar både unga och gamla och som förmedlat en aktivitet att göra utomhus när det är strålande Stockholms väder. Vid vattenaktivitet är Paddleboard något som passar för både nybörjaren och experten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *