Om SUP

SUP är enflugasom har blivit mycket uppmärksammadrunt om i världen och speciellt i Europa och Sverige. StandUpPaddleboardfungerar som så att användaren står på en speciell surfingbräda och använder sig av en paddel för att styra sin paddelbräda.
Eftersompaddleboard har en anpassningsbar design, kan du ha din paddelbräda i de flesta vattentyper och drag. Variationen av vattentyper ger fler möjligheter att använda din SUP, beroende på vad för typ av vatten som du har din StandUpPaddleboard i.SUP Yoga Stockholm - Photos | Facebook
SUP Board
Det viktigaste för SUPär att välja en relevantpaddelbräda. Upplevelsen skiljer sig stort medpaddleboard om du har valt enSUP board som ärtill för din SUP aktivitet.Paddelbrädafinns både som uppblåsbar eller i komposit. Varianterna är liknande varandra, men de har en viss skillnad i form och egenskaper. En hård paddleboard är gjord för högre hastighet, är glidanpassad och är bättre att ha om du vill undvika attfylla upp din paddleboard varje gång och kan komma ut i vattnet snabbare.Skillnaden med en uppblåsbarpaddleboard är att den är enkel att förvara och du kan ha med den på resan och utforska nya vattentyper dit du rest.
SUP Yoga
Inom SUP kan du göra det mesta och med den smartapaddelbrädanfinns alla möjligheter att utveckla träningsformen.En ny trend inom SUP är SUP Yoga som är yoga utförd påpaddle.Träningsformen SUP Yoga är uppbyggd precis som traditionell yoga och som är fokuserad på en mix av balans och styrketräning med det avslappnande vattnet runtomkring.
StandUp Paddle Stockholm
SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm SUP. För att upptäcka och njuta av Stockholms badplatser har det blivit vanligt att istället för att hyra kajak Stockholm runt till att ta enSUP Stockholm runt.SUP är en hobby som passar både unga och gamla och som förmedlat en kulträningsform och aktivitet att göra när det är fint Stockholms väder.Vid vattenaktivitet ärStandUpPaddle något som passar förallaåldrar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *