Jeapie.com

Jeapie.com älskar vi teknik och allt som är relaterat med det. Vi diskuterar allt som har med teknik och tekniska produkter och vi håller oss alltid uppdaterade med de senaste trenderna inom teknik. Även om internet är en fullfjädrad databas, har vi hos oss en stor databas om olika teknikprylar för att du ska slippa leta runt.Mind Blowing Upcoming New Technology 2019 - Daily Tech Life

Du lär dig hur de smarta produkterna fungerar, som när du exempelvis ska använda rösten, istället för att använda datorns eller telefonens knappar. Vi förklarar hur en elbil fungerar eller hur du kan be Amazon Alexa starta en uppgift. Detta berättas om på ett detaljerat sätt. Efter du fått veta det mesta får du också ta del av våra unika tester för de önskemål som du kan ha. Eftersom vi utför tester regelbundet håller vi våra inlägg alltid uppdaterade.

Trender och det senaste inom teknik

Vi gör inlägg som handlar om nya produkter, hjälpmedel och annat inom teknik som exempelvis GoogleHome Assistant. Teknik som har blivit väldigt uppmärksammat på senaste tiden är användandet av röstassistenter och som många tror är något som kommer att bli allt mer vanligt i framtida hem.

MedChromecast har du möjlighet att kunna se bilder från dator till TV-skärm. Den omtalade Chromecast är en liten manick som ansluts till en TV via ett HDMI-uttag. Mobilen, surfplattan eller din dator kan användas som fjärrkontroll. Därför kan det som visas på skärmen på enPC, smartphone eller tablet överföras till TV-skärmen och på så vis strömma över innehållet. När du ska spela upp genom Chromecast, så laddas det automatiskt ner data från källor som är till för Chromecast, som sedanöverförs direkt till GoogleChromecast och som kommer att sköta allinformation och programvara på enheten som den används på. Chromecast fungerar enkelt förklarat som en komplett mottagare.

I sig själv gör den ingenting riktigt och har ingen direkt möjlighet att exempelvis installera program och liknande. Istället väljer du vad som ska spelas upp på skärmen från surfplattan och väljer vilken Chromecast som du vill strömma från. Internetanslutningen för Chromecastsker via Wi-Fi, vilket måste vara tillgängligt för att förbindelsen skall fungera helt. Utöverdet måste din mobil, smartpad eller dator vara ansluten till samma nätverk som det Wi-Fi din GoogleCast är. Vilket troligen kommer att vara hemma, där det är samma nätverk.

Att installera din GoogleChromecast är inte särskilt komplicerat. Det du gör är att du ansluter Chromecast till HDMI-porten på din TV och strömma till den. Du gör det genom att ansluta USB-kabeln som följer med i USB-porten på TV:n eller genom att ansluta nätadaptern till ett eluttag. Viktigt att veta är att Chromecast Ultra bara kan användas med ett eluttag. När du har installerat klart, ladda ner Google Homeappen till din surfplatta.

Med din Google HomeAssistant-högtalare använder du röstkontroll för att streama. Låt sedan först Google Home-appen spela från strömningstjänsten och sedan bara be Google Home att visa vad du vill se. När du är klar med det så använder du din mobiltelefon eller dator som en fjärrkontroll och du kan då starta eller avsluta oavsett var du är hemma med röstkontroll.

När det gäller om programmen funkar eller inte, så behöver du inte oroa dig för vad du kan spela eller inte via Google Home. Appar som exempelvis Netflix, Youtube, SVT Play och liknande stöder detta och tar hand om allt det tekniska för dig. Med Google Home Assistant kan du se enöversikt över vilka program som du kan använda till via din Google Home. Samma funktioner gäller för material som finns på din telefon eller dator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *